• Single core solar cable photovoltaic AC and DC cable  PV cable for photovoltaic system
  • High performence Copper RG6 Coaxial cable 100m CATV Antenna
  • Copper RG6 coaxial cable with power RG6+2C cable
  • Cat 7 Ethernet Cable High Speed 10Gbps 600Mhz

Babagan awake dhewe

ASTON KABEL, Wiwit 2000, fokus ing pabrik kabel, riset lan pangembangan.We nawakake kabeh kabel lan kabel solusi, minangka kabel komunikasi, kabel jaringan, kabel coaxial, kabel kontrol, kabel weker, kabel speaker, kabel CCAM etc...

Pelanggan kita nyebar ing saindenging Eropa, Asia, Afrika, Amerika Kidul. Kanthi teknologi canggih, lan kontrol kualitas sing ketat, muga-muga sampeyan ora mung dadi mitra bisnis sing paling apik nanging uga kanca paling apik.

maca liyane

kabar langgeng