• Single core solar cable photovoltaic AC and DC cable  PV cable for photovoltaic system
  • High performence Copper RG6 Coaxial cable 100m CATV Antenna
  • Copper RG6 coaxial cable with power RG6+2C cable
  • Cat 7 Ethernet Cable High Speed 10Gbps 600Mhz

За нас

ASTON CABLE, од 2000 година, се фокусира на производителот на кабли, истражување и развој. Ние ги нудиме сите решенија за кабел и жица, како комуникациски кабел, мрежен кабел, коаксијален кабел, контролен кабел, кабел за аларм, кабел за звучници, CCAM жица итн...

Нашите клиенти се распрснуваат низ Европа, Азија, Африка, Јужна Америка. Со напредна технологија и строга контрола на квалитетот, се надеваме дека не само што сте наш најдобар деловен партнер, туку и наш најдобар пријател.

Прочитај повеќе

трајни вести